DİYARBAKIR / BAĞLAR - Hürriyet İlkokulu

HAYATI DEĞERLENDİR

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Abdulbasit KUŞÇA "HAYATI DEĞERLENDİR" adlı e twinning projesini sürdürmektedir. Projede Azerbaycan ve Romanyadan avrupalı katılımcılar yer almaktadır.  Çocuklarımızın sağlıklı kişiliğinin temel taşlarını oluşturan toplumsal ve evrensel değerleri kazanmalarını ve kişiliklerinin her yönüyle gelişmesini sağlamak, öğrencilerimizi toplumsal ve evrensel değerlerle donanmış ve bu değerlerle yaşamayı yaşam biçimi haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmek, çeşitli programlar aracılığı ile, öğrencilerin temel insani özellikleri kazanmasını sağlamak, değerlere karşı duyarlılık oluşturmak ve onları davranışa dönüştürme konusunda öğrencilere yardımcı olmak bu projenin temel amaçlarıdır.

31-05-202331-05-2023

Yayın: 31.05.2023 - Güncelleme: 31.05.2023 14:37 - Görüntülenme: 131