DİYARBAKIR / BAĞLAR - Hürriyet İlkokulu

SEKİZ (EIGHT) eTwinning Projesi

Okulumuz Sınıf öğretmenlerinden , Orhan KILIÇ ve Gonca BİRCAN'ın yürüttüğü SEKİZ (EIGHT)  adlı eTwinning projesi başladı.

Kuruculuğunu Türkiye'den Orhan KILIÇ ve Azerbaycan'dan Tarana MUKHTAROVA'nın yaptığı projemiz aşağıdaki bilgiler ışığında başladı.( Our project, founded by Orhan KILIÇ from Turkey and Tarana MUKHTAROVA from Azerbaijan ,started in the light of the following information.

Proje Adı / Project Name: ‘’SEKİZ ‘’ – ‘’ EIGHT’’

Projenin Amacı / The aim of the Project: Her öğrenci zeka yapısı ve öğrenme yöntemi açısından diğerinden farklıdır. Kimi sadece dinlemekle; kimi öğrenme sürecinin içinde yer almakla; kimi de araştırıp, düşünüp ,çözümlemek gibi farklı yöntemlerle anlar.Bu proje ile her öğrencinin daha iyi öğrenebileceği öğrenme sitillerini keşfederek farklı zeka alanlarını harekete geçirip kalıcı öğrenmelerini sağlamak amaçlanmaktadır.

Ortak Ülkeler/ Partner Countries : TÜRKİYE , ARNAVUTLUK, ROMANYA, AZERBAYCAN, PORTEKİZ

02-02-202402-02-2024

Yayın: 02.02.2024 - Güncelleme: 02.02.2024 22:54 - Görüntülenme: 72